Bagekursus: Bagekursus med Mark Zeuch d. 14. jan. 2020

Se alle vores produkter

Mejnerts Mølle
Mejnerts Mølle

Webshop & Gårdbutik

Webshop

Velkommen i Mejnerts

Velkommen i Mejnerts

Slider

Bagekursus med Mark Zeuch d. 14. jan. 2020

Array
Variant pris modificerer:
Salesprice with discount
Pris inkl. moms: DKK 950.00
Pris ekskl. moms: DKK 760.00
Moms: DKK 190.00
Description

Bagekursus med Mark Zeuch - Mejnerts egen brødudvilker og bageekspert 

Mark bruger en stor del af sin hverdag på at teste og udvilke brød og opskrifter med Mejnerts mel. På kurset d. 14. januar får du en unik mulighed for at kigge ham over skulderen, når han viser dig, hvordan du opnår det bedste resultat, når du bager med Mejnerts. 

Du skal selvfølgelig også selv have mel mellem hænderne. Mark giver dig et indgående kendskab til meltypernes forskellige bageegenskaber og når dagen er omme, så har du styr på, hvordan du bager med og vedligeholder en surdej (uden den stjæler alt din fritid), hvordan du ælter dej korrekt, koldhævning, straksbagning, sprød skorpe, store lufthuller og meget, meget mere.

Du vil undervejs blive budt på rundvisning i Mejnerts Mølle og høre hele historien om kornets rejse fra muld til mund. Marks bom-stærke surdej, Hr. Weyse, følger selvfølgelig med dig hjem. Foruden en goodie-bag fuld af Mejnerts mel.  

Tilmelding - lige her!

Læg produktet i kurven, udfyld "leveringsoplysninger" og vælg "afhentning i gårdbutik" under leveringsmode. Så er du sikret en af de 12 pladser på kurset. Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Tid og sted

Bagekurset afholdes i Bageværkstedet på Mejnerts Mølle, Forsingevej 4, 4470 Svebølle tirsdag d. 14. januar 2020 med start kl. 17.00 til 20.30.

Betingelser 

Skulle du blive forhindret i at møde op gælder følgende:
- Ved afbud tidligere end 20 dage før refunderes det fulde beløb.
- Ved afbud tidligere end 10 dage før refunderes 50 % af beløbet.
- Ved afbud senere end 10 dage før kursets afholdelse - betalingen refunderes ikke.